Koroman: Imao sam dogovoren transfer u Partizan

0

Srećom po navijače crveno-belih Ognjen Koroman je igrao derbi i "rešetao" Partizan
 

Član crveno-belih bio je od 2007. do 2009, a potom i u sezoni 2010/2011, posle epizode u južnokorejskom Inčonu. Ipak, u januaru 2002, Koroman je bio na korak od prelaska iz OFK Beograda u Partizan, rekao je penzionisani krilni fudbaler u intervjuu za Mozzart Sport.

 

"Januara 2002. godine imao sam utanačen prelazak u Partizan! I već sam se bio pomirio sam sa sobom da ću obući dres Zvezdinog ‘večitog’ rivala. Nije mi bilo svejedno kao zvezdašu i Zvezdinom detetu, ali nisam imao problem s tim, jer poštujem klub iz Humske, a to je bila dobra prilika da fudbalski napredujem. Ne bih bio ni prvi ni poslednji fudbaler koji navija za jedne, a igra za druge. Uostalom, dotle nisam imao nijedan seniorski meč u Zvezdi, pa se ne bi digla prašina, kao u nekim drugim slučajevima te vrste. Međutim, sudbina je umešala prste. Dobio sam atraktivniju ponudu Dinama i završio u Moskvi".

 

Jedna od tema razgovora bila je da li je ikada pomislio da ostavi fudbal. Usledio je, takođe, zanimljiv odgovor.

 

"Pravi fudbaler, dakle onaj ko voli to što radi, ne može nikada ni da pomisli da digne ruke od svega. Može samo da poželi da promeni klub, zbog nekoga ili nečega. Kao što sam ja u vreme dok su moju Zvezdu vodili Toplica Spasojević, Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, i drugi nesposobnjakovići nedostojni giganta kakav je nekadašnji prvak Evrope i sveta. Bio je to jedan vrlo mučan period za sve nas spod njih".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here