Bivši srpski fudbaler, a sadašnji trener Smedereva Ognjen Koroman nastavlja svoju borbu sa domaćom fudbalskom scenom.

Nakon što mu je ispred Crvene zvezde odgovorio njegov nekadašnji saigrač Dragan Mladenović, ispred Fudbalskog saveza Srbije mu se obratio i Dragiša Binić koji je rekao da je Koroman trener u pokušaju.

Šef struke Smedereva je brzo odbrusio i Biniću, posebno.

– Meni, legendo, nije cilj da privučem pažnju, šta će meni pažnja, od koga, zbog čega… Trener sam u pokušaju, to priznajem, jer sam na početku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipulišu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj priči, legendo – piše Koroman, a potom nastavlja:

– Nemoj legendo da vređaš moju inteligenciju i da misliš da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominješ Svetsko prvenstvo 2006. i da sam narušavao atmosferu. Ja svuda narušavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sećaš Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari.

Bivši fudbaler Crvene zvezde podsetio je Dragišu Binića da je bio saigrač sa njegovim sinom Vladanom.

– Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ručamo, i da radimo za boljitak naše dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Binić, a ja Koroman, a ko su oni – upitao je Koroman.

Podsećamo, Koroman je objavom na društvenim mrežama prozvao Fudbalski savez Srbije, Crvenu zvezdu i Partizan da na sramotan način predvode domaći fudbal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here