kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak, 19. avgusta izvršiti prvu prozivku za sezonu u kojoj se ekipa Milana Tomića posle godinu dana pauze vraća u Evroligu.

Pripreme će trajati kraće nego u nekim ranijim slučajevima, jer je kako se navodi u saopštenju kluba, u svetskoj košarci postavljen je standard da pripreme traju do 40 dana uoči prve takmičarske utakmice. Svi igrači su pre odmora dobili plan individualnih priprema kako bi na prvo okupljanje došli spremni.

Igrači će u prva tri dana proći lekarske preglede koji će diktirati dalji rad, kako individualni, tako i timski. Prvi trening je zakazan za 22. avgust. Prvi deo priprema, u kome će akcenat biti na fizičkoj snazi, biće obavljen u Beogradu. Trening mečevi kreću od 1. septembra.

Biće ih sedam pre odlaska u Zagreb na ovogodišnji Superkup Jadranske lige, a nova ekipa crveno-belih premijerno će se predstaviti navijačima 1. septembra protiv Oldenburga. Tri dana kasnije, takođe u Beogradu, rival će biti Darušafaka, 8. septembra se igra sa Mornarom, a ime protivnika za meč zakazan za 11. septembar još se ne zna.

Zatim se putuje u Atinu gde će Zvezda odigrati dve utakmice sa Olimpijakosom (17. i 21. septembra) i jednu sa Peristerijem (19. septembra).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here