Kosovo je u Albaniji na Forumu za ubrzanje konkurencije i inovacija predstavljeno sa fusnotom, prenosi Indeks onlajn koji navodi da je tom skupu prisustvovala i ministarka Rozeta Hajdari.

Indeks onlajn u tekstu sa naslovom Skandal, navodi da je “Republika Kosovo predstavljena za stolom sa fusnotama, kako to želi i srpska država”.

kako se kaže skupu je prisustvovala ministarka ekonomije, rada, trgovine i industrije Rozeta Hajdari, koja je bila učesnica dva dana trajanja Foruma,  a koji su organizovali Savet za regionalnu saradnju i Svetski ekonomski forum.

Takođe je prisustvovao albanski premijer Edi Rama i drugi političari u regionu, dodaje se.

Podseća se da je aktuelni premijer Aljbin Kurti na sednici skupštine Koosva 2012. rekao, povodom fusnote :

“Mi smo manje od države, manje nezavisni i, prema tome, nismo. Ova vlada je prihvatila fusnotu kojom osporava našu državnost i lišila je reč republika koja je imala državnu oznaku “, rekao je on.

3 COMMENTS

  1. GLAVNI DOBAVLJACI U LAZNOJ DRZAVI KOSOVO SU AMERI KOSOVO NIJE NIKADA BILA DRZAVA I NECE NI BITI JER JE TO SRPSKA ZEMLJA TURCI SI NESTALI SA SRPSKE ZEMLJE NAKON 500 GODINA I AMERI CE SIGURNO NESTATI KAD TAD SA SRPSKE SVETE ZEMLJE

  2. “konkurencije i inovacija” Нису Вучић и Брнабић једини на Балкану који моле народ да праве иновације, патенте…

  3. @kurttimutiiHAkARI pa ti znas vrlo dobro za Kosovu ali spavas uz snove AV. Bolje je da se probudis i znas istinu. Uskoro i ovaj ce da ide sa vlasti kao sto su otisli ovi na Kosovu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here