Foto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Srpski reprezentativac Filip Kostić bio je asistent na meču između Ajntrahta iz Frankfurta i Borusije iz Dortmunda, ali je njegov tim poražen rezultatom 3:2 iako su sve do 71. minuta imali dva gola viška!

Kostić je odlično centrirao u 15. minutu Kolumbijcu Rafaelu Boreu koji je pogodio posle slobodnog udarca sa leve strane, da bi isti igrač u 24. povisio na 2:0 za domaći tim.

Taj rezultat bio je na snazi sve do pomenutog 71. minuta kada je Torgan Azar smanjio na 2:1 na asistenciju Erlinga Halanda. Zanimljivo, Belgijanac je samo šest minuta ranije kročio na teren.

I kada se činilo da će bodovi ipak ostati u Frankfurtu, ili barem bod, Belingem u 87. i Daud dva minuta kasnije napravili su veliki preokret i doneli Milionerima prvi trijumf u 2022. godini.

Borusija je tako smanjila zaostatak za Bajernom na šest bodova, dok je Ajntrah propustio priliku da se sa tri boda popne na 4. mesto koje sledeće sezone vodi direktno u Ligu šampiona.

A što se tiče samog Kostića, njemu je ovo bila sedma asistencija ove sezone – uz tri postignuta gola. Ovu protiv Dortmunda možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here