youtube/printscreen
Zorana Jovanović

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah provela je nekoliko dana u Crnoj Gori, gde je otišla nakon kraha ljubavi sa teniserom Damirom Džumhurom.

Nakon mesec dana zabavljanja Zorana i Damir stavili su tačku na vezu, a kako se spekuliše do raskida je došlo zbog teniserovog neverstva, piše “Story”.

Pre izvesnog vremena u javnost je dospela vest da se Damir zaljubio u Helenu Topalović, ćerku pevača Milana Topalovića Topalka, a kako se sada navodi upravo je to razlog zbog kog je ostavio Zoranu.

Prema pisanju pomenutog magazina, Damir je posle upoznavanja sa Helenom najpre izbegavao blogerku, a potom joj saopštio da prema njoj više ne gaji emocije i da je najbolje da se raziđu.

Zorannah je nakon emotivnog kraha sa drugaricama otputovala na more u Crnu Goru, kako bi se opustila i skrenula misli sa ljubavnih problema.

View this post on Instagram

??‍♀️

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Podsetimo, prema informacijama koje su prethodnih meseci dospevale u javnost, Zorana je zbog Džumhura ostavila Matea Šarića, sina hrvatskog tajkuna, sa kojim se prethodno zabavljala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here