www.dalasnamestaj.com
Dnevna soba “Helena”

Bilo da se useljavate u novi dom ili ste značajno izmenili izgled postojećeg, ovaj tekst će se pozabaviti svim faktorima koje je važno da uzmete u obzir kako biste efikasno isplanirali njegovo predstojeće uređenje.

Osnovni kriterijumi u pružanju saveta su nam opravdanost troškova, ušteda vremena kao i pametno korišćenje svih resursa.

Odredite prioritete

Prva dobra vest je da ne morate da sve uradite odjednom. Uređenje doma je u startu finansijski izazovna stavka u svakom budžetu i dobro je znati da se može realizovati postupno. Počnite tako što ćete promisliti koje prostorije ćete najviše koristiti i prvo najosnovnije opremite njih. To će, po logici stvari, biti opremanje dnevne sobe.

U biranju elemenata, setite se da za svaku stavku postoji spektar budžetskih opcija a mnoge se mogu rešiti na kreativne načine. Na internetu vas čeka bezbroj “uradi sam” tutorijala koji će vam pomoći da svoj dom opremite i jeftinije i maštovitije. U tom smislu, u glavne komade nameštaja je ipak važno da investirate kako biste mogli da računate na njihovu dugovečnost i pouzdanost.

Spavaća soba za odmor i uživanje

Promenite namenu postojećim elementima

Ukoliko vam je prva na redu spavaća soba, razmislite šta od starih komada nameštaja možete iskoristiti u svom novom prostoru. Ponekad je dovoljno da ofarbate stari komad nameštaja i tako mu date novi život. Na ovaj način ćete lako proceniti šta vam je ipak potrebno od novog nameštaja i koliko će novca biti potrebno za njega da izdvojite. Kao i obično, naš savet je da birate vanvremenske, kvalitetne komade koji će vam dugo trajati i mogu se uklopiti u različite stilove.

Prvo malo iskusite život u novom domu

Ukoliko je ikako moguće, idealno bi bilo da u svom novom ili starom domu čiji izgled značajno menjate, prvo provedete neko vreme pre nego što odredite prioritete u uređivanju. Nemojte kupovati nameštaj samo zato što mislite da bi svaki dom trebalo da ga ima. Znatno je finansijski mudrije a ubuduće i udobnije da na osnovu svog životnog stila odredite šta je vama zaista potrebno svakodnevno a bez čega biste lako mogli. Ovakav pristup vam može pomoći da u zaista nezamenljive komade nameštaja, kao što su oni za dnevne sobe, uložite značajniju sumu i tako sebi obezbedite večne, funkcionalne komade koji će unaprediti kvalitet vašeg života.

Uračunajte sve troškove

Iako verovatno već imate određeno iskustvo u uređenju doma, ovo je stavka koja se u planiranju budžeta lako zaboravi. Pored faktičkih komada nameštaja, u troškove spadaju i materijali kao i kolokvijalno poznate “ruke” odnosno rad majstora. Iako se čine kao minorne stavke, kada se saberu, one mogu povećati budžet i do trideset posto. Ukoliko ovo znate unapred, moći ćete precizno da procenite koliko zapravo možete uložiti u sam nameštaj.

Dallas – mesto na kome ćete pronaći svoj idealan komad nameštaja

Ukoliko tragate za kvalitetnim i dugovečnim nameštajem, u salonima nameštaja Dallas možete pronaći modele koje odlikuju savremeni dizajn, udobnost i vrhunski kvalitet. Na prvom mestu, Dallas brend odlikuje širok izbor kao i zastupljenost različitih, savremenih stilova. Donesite pravu odluku odabirom Dallas nameštaja. Kompletan asortiman možete pogledati na njihovom veb-sajtu ili u salonima u Beogradu, Novom Sadu, Tutinu i Novom Pazaru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here