EPA/Alexander Zemlianichenko

Predsednik Rusije Vladimir Putin potvrdio je stav da je Moskva spremna za mirno rešavanje ukrajinskog pitanja i tu nema suštinski novih momenata, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

– Nije bilo nikakve mirovne inicijative. Konstatovano je da je Rusija spremna za mirno rešenje ukrajinskog problema. To nije bila inicijativa, to je bila konstatacija dobro poznatog, doslednog stava lidera države – rekao je Peskov.

Istovremeno je podsetio da „Kijev dejure odbacuje mogućnost bilo kakvih pregovora sa Moskvom i tu nema nikakvog napretka“.

– Specijalna vojna operacija se nastavlja – dodao je portparol Kremlja.

Podsećamo, Putin je na sastanku sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom 11. aprila rekao da Rusija nikad nije odbijala mirno rešavanje sporova. On je konstatovao da je Moskva uvek bila sklona takvom rešenju sukoba.

4 COMMENTS

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

  2. СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА ЦАРСКОЈ РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

  3. SMRT FASISTIMA IZ EU I AMERIKE
    SLOBODA SRBSKOM NARODU ! SRBIJA U BRIKS STO PRE TO BOLJE ! RUSIJA I RUSKI NAROD BRACA NASA
    NEDAMO SE NIKOME I NIKAD ROBOVI NICIJI NECEMO BITI .A OVIM NASIM PODGUZNIM MUVAMA SA ZAPADA DA SE ZABRANI ULAZAK U SRBIJU .
    ZIVELA SLOBODARSKA SRBIJA !!!
    SRBIJA SILA , RUSIJA MOC

    Reply

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here