Kristijan uhapšen zbog droge

0

Policija je Golubovića, kao i Uroša Vukovića (20), Mirsada Fujaljkića (28), Safeta Ibrovića (38), Milanku Golubović (60) i maloletnu A. K. uhapsila u subotu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Višim tužilaštvom. Golubović je organizovao kriminalnu grupu koja je, na relaciji Novi Pazar – Beograd, raznosila drogu.

Snimak hapšenja Golubovića

 

Ibrović je preko Fujaljkića jednom nedeljno slao heroin i paracetamol, koji bi u Beogradu preuzimali Vuković i A. K., a drogu bi prepakivali u manje paketiće u stanu Golubovićeve majke, da bi ih Golubović predavao Feratu Skenderovskom radi dalje prodaje.

 

Skenderovski je uhapšen 13. januara, kada je kod njega pronađeno oko osam grama heroina, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Precizirano je da su Golubović, Vuković i Fujaljkić, kod koga je pronađeno 25 grama heroina, uhapšeni nakon primopredaje droge ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, a da je Ibrović uhapšen u Novom Pazaru.

Osumnjičene Milanka Golubović i A. K. uhapšene su u iznajmljenom stanu, koji je koristila Golubovićeva majka, gde je pilikom pretresa pronađeno 100 grama heroina, 100 grama paracetamola, jedna vagica za precizno merenje, veći broj mobilnih telefona i jedan pištolj marke "Bereta".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here