Američka teniserka Danijele Kolins izbačena je sa turnira “World Team Tennis” u gradiću Vajt Sulfer Springs, u Zapadnoj Virdžiniji, zbog kršenja protokola o zaštiti od virusa COVID-19, saopštili su organizatori.

– Diskvalifikovali smo Kolinsovu jer je prekršila protokole i napustila kompleks. Protokoli su sastavljeni radi zaštite zdravlja i bezebdnosti igrača, trenera i osoblja koji su od najveće važnosti za WTT – izjavio je izvršni direktor Karlos Silva.

Organizatori nisu objavili detalje o načinu na koji je 51. teniserka sveta i polufinalistkinja Australijan opena iz 2019. godine prekršila protokol.

Kolinsova je prošlog meseca kritikovala Novaka Đokovića nakon što je svetski broj jedan rekao da bi bilo “nemoguće” igrati na ovogodišnjem US Openu prema COVID-19 protokolima koje su predložili organizatori.

WTT je jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD sa gledaocima, a svakog dana biće dozvoljeno prisustvo 500 navijača na centralnom terenu koji ima kapacitet od 2.500 mesta.

Na turniru će između ostalih učestvovati i Venus Vilijams, Sofija Kenin, Sloun Stivens, braća Bob i Majkl Brajan.

1 COMMENT

  1. Ђоковић није добио никакве последице после короне зато што види Бога, који му маше са неба, након што му је помогао да заради још један милион и зато га тенисер поздравља рекетом.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here