Ksenija i Filip trebalo da uđu na “Farmu“

0

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda
 

Međutim, kao što svi znaju, 16. marta Filip je najpre pucao u glavu Kseniji, potom izvršio i samoubistvo… A izvori beogradskog dnevnika “Pres“, bliski porodici Kapisoda, navode da je Filip, posle učešća u rijaliti šouu “VIP Veliki brat“, žarko želeo da se nađe i u “Farmi“… Jedini uslov organizatora bio je da se Kapisoda u “Farmi“ pojavi zajedno sa Ksenijom.

 

Ona je navodno najpre prihvatila da sa dečkom učestvuje u ovom šouu, ali se brzo predomislila i odustala…

 

“Producenti ’Farme’ su tražili da on i Ksenija zajedno uđu, kao par, bar je nama Filip tako rekao. Razlozi su bili ti jer su fizički bili veoma atraktivni, ali i zato što su njih dvoje privlačili pažnju medija zbog svega što se dešavalo u njihovoj vezi“, rekao je izvor “Presa“.

 

Filip je, navodno, i posle Ksenijinog odbijanja da mu se pridruži, želeo da se sam oproba u “Farmi“…

 

“Njemu, međutim, nije bilo dozvoljeno da kao pojedinac uđe na ’Framu’. Filip je voleo izazove i želeo je da vidi kako izgleda ovaj rijaliti, posle učešća u ’Velikom bratu’. Javio mi je da je umesto njih produkcija kao par odabrala Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić. Suvišno je sada govoriti da li bi, da su ušli na farmu, izbegli ovu tragediju. To je prosto sudbina koju očigledno nisu mogli da izbegnu. Za njih je bilo najbolje da se nisu ni poznavali“, rekao je sagovornik “Presa“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here