pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ljubitelji filmova, najnovija ostvarenja iz sveta kinematografije će pravo sa bioskopskog platna moći da pogledaju u udobnosti svog doma na mojoff platformi, kao i filmove koji su upravo završili svoje bioskopsko prikazivanje ili uopšte nisu našli svoje mesto na repertoaru.

Osluškujući potrebe ljubitelja filmova, organizatoru su osmislili da novonastali online bioskop živi i radi po sistemu i konceptu pravih bioskopa. Poput odlaska u bioskop, za filmove će postojati dnevna karta, koju će gledaoci moći da kupe online, kao i na blagajnama bioskopa.

Samim tim, za sve verne posetioce bioskopa, važiće i Lojaliti program.

Naime, Porodične, Teen, Film klub i Senior kartice kojima se obezbeđuju popusti u pravom bioskopu, i u „virtuelnom online bioskopu“ će svakom njenom vlasniku na MOJ OFF obezbediti određene povoljnosti.

Članovi lojaliti kluba u svom online bioskopu imaće popust za svaki film na MOJ OFF platformi, ali će svako imati pristup i bazi od 12 eksluzivnih filmova koje će besplatno moći da pogledaju svakog meseca. Posebnu privilegiju ostvariće prilikom i za vreme Onlajn filmskog festivala kada će sve filmove moći da gledaju potpuno besplatno.

Zahvaljujući prvom Online filmskom festivalu MOJ OFF, u saradnji sa Kombank Dvoranom, Multipleksom CineGrand i Bioskopom Vilin Grad, sada je dostupan izbor najnovijih filmova koji mogu da se pogledaju jednim klikom gde god u Srbiji i regionu.

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković poručuje da odlazak u bioskop i druga kulturno – umetnička, zabavna mesta „treba da postanu svetilišta i ujedno čistilišta, ka boljem i humanijem životu kome moramo kao društvo da težimo. “Najteži trenuci od kada postoji svet su nas povezivali u zajedništvo, sam trenutak tajne večere pre više od dve hiljade godina je trenutak zajedništva.

Socijalizacija kao kategorija neophodnosti je neizbrisiva iz našeg koda i tradicije, to je neotuđivi deo našeg bića. Bioskop nam je preko potreban, socijalizacija nakon samoizolacije je nešto što će nam biti potrebno jednako kao što je to danas ostajanja kod kuće”, poručuje Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime