Bivši poslanik u Skupštini Kosova Miljaim Zeka kaže da se predsednica Kosova Vjosa Osmani i kosovski premijer Aljbin Kurti pred albanskim premijerom Edijem Ramom ponašaju “poput crva pred orlom iz stare basne”.

Zeka navodi da je Osmanijeva puna mržnje i da je političku karijeru izgradila proklinjući ne samo političke rivale nego i bivše partijske kolege.

– Predsednica čije ime pominjem Vjosa Osmani bila je i dalje je ispunjena mržnjom. Kao da je ćerka Salji Beriše. Prokuvano u kotlu za mržnju. Popela se stepenicama političke karijere ne samo psujući političke protivnike, već i one iz čije je političke kolevke izašla u DSK – navodi Zeka.

Bivši poslanik podseća da Osmanijeva nije pomenula Ramino ime u čestitki povodom izborne pobede u Ablaniji. Zeka isitiče da su Osmanijeva i Kurti prema Rami kao crvi u odnosu prema orlu.

– Crv je puzao kroz livadu, a orao se spremio da ga pojede. Ne jedi me Orle, sramota je da imaš posla sa crvom. Orao mu je oprostio ali se crv gmižući posle mnogo meseci popeo na vrh planine. Okliznuo se sa kamena i počeo da pada, što je video orao i ponovo se spemio da ga pojede. Ne jedi me orle, jer se osećam kao ti – napisao je Zeka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here