Printscreen
Flanza Podrimja

Savetnica premijera u ostavci Aljbina Kurtija Flanza Podrimja, oštro je reagovala na zvanični stav koji je juče saopštila Ambasada SAD, da se protivi uvođenju mera reciprociteta Srbiji, postavljajući pitanje zašto Amerikanci podržavaju Srbiju, ako se zna da je zvanični Beograd saveznik Rusije i Kine.

“Vlada Kosova primenjuje GATT i CEFTA standarde. Reciprocitet je sredstvo koje suverene države koriste da bi održale svoju ekonomiju i stvorile ravnopravno okruženje”, objavila je na Tviteru Podrimja.

Postavljajući pitanje, zašto podržavati Srbiju sabotiranjem Kosova na sve moguće načine, Podrimja je konstatovala da je Srbija ruski saveznik, na čijim ulicama patrolira Kina.

12 COMMENTS

  1. УСА морају уда повуку оштру линију и даа се трајно определе.Да ли су за комадање Србије стварањем квази-државица и квази-нација ии су за правичнији приступ (давнаашњем) проблему на Балкану?

  2. Amerika je pomagala uvek za licne interese , podrzavala i tolerisala teroeiste i secioniste sirom sveta ,a onda Kada ostvare svoj cilj onda ociste teren od onih koji su im bili samo mamac i to CE se U buducnosti videti i sa kosovskim albancima kao Sto je bilo da alkaidom i Isis Tako ce srzava Uck nestati isto

  3. zato sto su jednom podrzali fanatike u avganistanu – mudzahedine i to im se obilo o glavu. zato nece vise da podrzavaju vas fanatike da im udilujete drogu, vec imaju kolumbiju.

  4. USKORO VASI MENTORI AMERI CE NESTATI SA SRPSKE ZEMLJE LAZNA SAVETNICA LAZNOGA U ,,,,, NOGA PREMIJERA U SRPSKOJ DRZAVI SVETOJ ZEMLJI SRBIJE KOSOVO A I METOHIJA URA ZIVELA SRBIJA

  5. ZAMISLITE Amerika i RUSIJA SAVEZNICI. Saradjuju . Evo rusija im ponudila i pomoć.Po logici, ove posebno “nadarene političarke” šiptarke nameće se zaključak da su saveznici. Toliko su postali bedni u svojim argumentima, u svojim ciljevima, idejama i svojim stavovima. Nikad vas Srbija neće priznati.

  6. ti mozes da pricas sta hoces jel vi ste proteali srposki narod sa vekovnog ognjista a de ne pricam da ste ubijali nas narod kosovo i metohija je srpska zemlja i tako ce biti za uvek ako nisu mogli turci da otmu nasu zemlju necete ni vi zapanti to

  7. Gospođo, Srbija jeste saveznica Rusije i Kine ali je i Amerike i Evrope, A čiji ste vi saveznici. Pa vi ne postojite, vi ste samo vojno-političko, ekonomsko i interesno područje ili moguća svera ispoljavanja uticaja nekih zemalja koje nastoje da dominiraju u ovom delu Evrope.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here