Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali su da nema komplikacija, pa će uslediti buđenje iz indukovane kome.

 

Klub Ognjena Kuzmića oglasio se posle novih pregleda srpskog košarkaša koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u nedelju rano ujutro posle povratka sa svadbenog veselja.

“KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je našem košarkašu Ognjenu Kuzmiću, posle jučerašnje maksilofacijalne operacije, u četvrtak urađen novi detaljan pregled skenerom.

Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume).

Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću.

Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here