Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova želja da sa Novosađanima osvoji Kup Srbije.

– Pred nama je ostalo, uz prvenstvene okršaje, i takmičenje u Kupu Srbije, gde imamo ambicije da stignemo do finala… Naravno, ako u tome budemo uspeli, imam izuzetnu želju da pokušam s Vojvodinom da osvojim i pobednički trofej u ovom takmičenju, ali sam svestan činjenice da nam do ostvarenja takvog cilja neće biti ni malo lako. Već u četvrtfinalu za rivale možemo za rivala da dobijemo neku od sjajnih ekipa, jer baš takvi su timovi Partizana, Crvene zvezde, Radničkog iz Niša i Mladosti. Dakle, težak put je pred nama, ali svi verujemo u sebe i kvalitet tima koji imamo – rekao je Lalatović za novosadski Dnevnik.

Vojvodina trenutno čvrsto drži treće mesto na tabeli Superlige.

– Voleo bih da s Vojvodinom osvojim trofej u kupu, ali i da, posle Radničkog iz Niša u prošloj sezoni, osvojim vicešampionsku titulu i u Novom Sadu. Crno-beli imaju sada tri boda više od nas, ali lako bi moglo da se dogodi da o drugom mestu odlučuje naš međusobni susret u poslednjem kolu na Karađorđu“ u Novom Sadu.

Lalatović je upitan i da li je, u međuvremenu, došlo do sastanka između rukovodilaca Vojvodine po pitanju produžetka ugovora.

– Još uvek nije, ali očekujem da on usledi najkasnije do sledećeg petka – rekao je Lalatović.

– Verujem da će se čelni ljudi do tada izjasniti jesu li za to da ostanem u klubu ili ne. Ako nisu, red je da mi to kažu, kako bih imao dovoljno vremena da pronađem novu opciju za nastavak karijere. Do sada smo sarađivali izvanredno, ponovo u Vojvodinu vladaju rad, red i disciplina, na putu smo da postignemo sve ono što smo i zamislili, pa sam ubeđen da će tako biti i po ovom pitanju – zaključio je Lalatović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here