Lane još čeka poziv

0

Snimanje druge sezone šou programa Tvoje lice zvuči poznato uveliko je u toku. Znaju se članovi žirija, kao i takmičari mada se njihov identitet čuva u tajnosti, jedino je neizvesno učešće glumca Milana Laneta Gutovića. Mediji su spekulisali da će on biti jedan od takmičara, potom član žirija, ali kako stvari stoje za njega u ovom šou programu nema mesta. Kako pišu beogradski mediji, problem je nastao oko novca, pa su producenti odustali od njega, što je indirektno potvrdio i Goran Stamenković, vlasnik Emoušna koji stoji iza ovog šou programa.
– Doveli smo Branka Đurića Đuru da bude član žirija. Na žalost nemamo toliki budžet da dovedemo sve – rekao je Stamenković. O svemu ovome Gutović izgleda nema pojma, jer kako kaže još čeka poziv produkcije.
– S producentima sam se dogovorio i sada čekam njihov poziv. Nisam bio u Beogradu, moguće je da su me tražili dok sam bio u inostranstvu i verujem da će me zvati – rekao je Gutović za beogradske medije. Nije tajna da Lane za svaki svoj angažman traži pozamašan honorar zbog čega je ostao bez nekoliko poslova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here