ATAImages
Nevena Božović i Boris Režak

Pop pevači Nevena Božović i Boris Režak predstavili su duetsku pesmu pod nazivom “Laž”. Duet “Laž” okupio je umetnike sjajnih vokala, koji su dali upečatljivu i iskrenu interpretaciju. Boris Režak je autor muzike, dok je koautor teksta sa Nikolom Raonićem.

– Kad sam razmišljala o tome kakav duet želim da imam u svojoj karijeri, pre svega mi je važno da to bude pesma u koju ću zaista verovati, a kolega da bude čiji rad cenim i pratim. To je upravo Boris Režak, koji godinama unazad važi za jednog od najboljih muških vokala na ovim prostorima. Ovo je slobodno mogu reći jedna lagana, pozitivna priča i saradnja na koju sam ponosna – izjavila je Nevena Božović.

Pesma “Laž” je, kako kaže Boris Režak, nastala još pre nekoliko godina i pisao je za sebe.

– Posle Neveninog poziva da radimo duet promenio sam joj prvobitnu namenu. Pre ove pesme smo pokušavali da nađemo neku koja i njoj i meni leži pa smo došli na ideju da tekst ove pesme prilagodimo i ženskom vokalu. Na kraju smo dobili odličan rezultat i kvalitetnu pesmu. Pesma je o obostranoj prevari i izdaji partnera, ali ako se malo udubite, shvatite da je to priča uopštena o društvu – kaže Režak, koji je najavio i dugo očekivani beogradski koncert, 5. novembra u MTS dvorani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here