Dvajt Hauard, košarkaš LA Lejkersa, posle druge utakmice finala Zapada poručio je Denver Nagetsima da „idu kući“.

U kolumni Sema Amika, novinara „Atletika“ koji se nalazi u Orlandu, centar Lejkersa se tokom većeg dela meča podsmevao igračima Denvera.

„Nakon što je Dejvis pogodio trojku uz zvuk sirene, Hauard se drao ‘idete kući’ i to je ponovio nekoliko puta u pravcu klupe Nagetse. To se nije svidelo Felipeu Ejhenbergeru, kondicionom treneru Denvera koji je veoma blizak sa Jokićem, koji je odgovorio Dvajtu“, navodi Amik u tekstu.

Nešto slično je Markus Moris, igrač LA Klipersa, uputio Pol Milsapu u petom meču polufinala Zapada, i znamo kako se završila ta serija.

Inače, Hauard i ekipe sa klupe LA Lejkersa podsmevala se Nikoli Jokiću u prvoj četvrtini drugog meča kada je naš košarkaš čuvao Entonija Dejvisa.

„Kada je klupa Lejkersa videla da Jokić čuva Dejvisa, Mekgi i Hauard su vrištali: ‘predjelo, biftek večera, filet minjon i krompirići, čaša šampanjca’, a sve aludirajući na to kako Jokić nema šanse protiv Dejvisa, te je to lak ‘ručak’ za igrača Lejkersa“, piše novinar „Yahoo sports“ Kris Hejns.

Lejkersi se očigledno koriste svim stvarima, na svaki način pokušavaju da provociraju Jokića i saigrače. Isto to su radili i Klipersi, pa nam ostaje da vidimo da li će i ishod biti isti.

Lejkersi vode sa 2-0 u seriji, a treća utakmica igra se u noći između utorka i srede u 03.00.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime