Lična arhiva
Milica Cvijić

Na nedavno održanoj utakmici Evrolige između Partizana i Fenerbahčea, u uzavreloj atmosferi beogradske Arene, svima je za oči zapala prelepa plavuša koja se našla u krupnom kadru kamermana u dvorani.

Režiser ovog prenosa tražio je najbolje kadrove kako bi dočarao kakva atmosfera vlada u Areni, ali onda je na red došao krupni kadar koji je muški deo publike ostavio bez teksta.

Naime, jedan od kamermana fokusirao se na plavušu koja je bila na tribini, i lepota ove navijačice beogradskog kluba oduševila je muški deo publike, pa nije čudo što su mnogi od njih počeli da se na društvenim mrežama raspituju za njen identitet.

Mi smo saznali da se radi o Milici Cvijić – šampionki u džudou!

Lepa Milica je rođena u Novom Sadu 2001. godine i već je četvorostruka uzastopna prvakinja države. Ove godine je osvojila i bronzanu medalju na Azija openu u Kuvajtu, a 2022. uzela je bronzu i na Evropskom kupu u Celju.

Milicu narednog vikenda očekuje prvenstvo Evrope za mlađe seniore u Potsdamu u Nemačkoj. Lepa džudistkinja sakuplja bodove za učešće na Olimpijskim igrama koje će se održati u Parizu 2024. godine.

Želimo joj puno uspeha u daljoj karijeri i nadamo se da će ostvariti svoj san – da predstavlja Srbiju u prestonici Francuske naredne godine!

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here