Sunce, more, plaža, omiljeno piće i letnja uživancija može da počne. S letom nekako uvek dolaze i letnje ljubavi. Nezaobilano je koketiranje, udvaranje, izlaženje, druženje na plaži. Da li će se neka romansa završiti kada se završi leto, zavisi od same letnje ljubavi koja je priča za sebe.

Tip letnje ljubavi koja najčešće nastaje na plaži ili u izlasku, u stvari više može nazvati letnjom avanturom, jer u njoj ima svega osim ljubavi. Strasti se uglavnom rasplamsaju brzinom svetlosti. Ali u većini slučajeva kako je ta strast došla, tako i ode, te su ove letnje romanse kratkog daha.
Ukoliko se ne završi istog dana, onda može da potraje do kraja samog letovanja. Osobe koje su se pronašle, ostatak odmora uživaju u društve druge i ne nameravaju da to menjaju. Međutim s povratkom kući, čarolija prestaje i ta ljubav ostaje lepa uspomena.
Javljaju se i one ljubavi koje imaju potencijal da traju duže. One počinju upoznavanjem na plaži ili izlasku, nastavljaju se dugim šetanjama, pričom i provođenjem vremena zajedno. Zbližavanjem se stvara osećaj bliskosti i tako se stvara osnova da odnos postane ozbiljniji. Povratkom u grad, druženje ili veza se nastavlja. Ovakva veza nastala je polako i korak po korak, a opet spontano i zanimljivo.
Ne odustajte od letnjih romansi, možda se baš vaša završi kao prava letnja ljubav koja će potrajati i koja će se prepričavati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here