Promo

Letnja sezona na Jahorini počinje u nedjelju 28. juna i od tad će sve letnje atrakcije biti puštene u pogon i važiće popust od 30% na korišćenje svih sadržaja Olimpijskog centra Jahorina. U prethodnom periodu relizovane su promocije letnje sezone širom gradova u BiH i najavljeno je zaista sadržajno leto na ovoj olimpijskoj planini. Pored samih prirodnih lepota kojima Jahorina obiluje za ovu letnju sezonu pripremljeno je mnoštvo različitih aktivnosti prilagođenih turistima svih uzrasta i preferencija.

Jahorina je već postala prepoznatljiva po najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama dužine 2,5 km. Bob dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u celoj Evropi. Polaz boba je u neposrednoj blizini velikog jezera na vrhu planine i restorana koji je smešten na najlepšoj poziciji na Jahorini, odakle se može uživati u vidikovcima i pogledu ka planinskim lepotama. Jezero je ambijentalno uređeno sa novim stazama za šetnju, klupama i molom. Za sve posetioce će biti na raspolaganju i Xreycer, tjubing, nezamenljiva panoramska vožnja žičarom Poljice, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km.

Za leto su spremljene još tri velike atrakcije, tower, loopster i sky dive, koji će biti raspoređeni na Poljicama i na Jezeru na vrhu planine. U planu je da nove letnje atrakcije budu puštene u pogon u prvoj polovini jula meseca. Jahorina će ponovo prva u ovom delu Evrope imati nove, adrenalinske atrakcije za odrasle i decu.

Tokom leta će biti organizovani i periodi sa popustima na sadržaje, prvi je već na samom otvaranju 28. juna kada će popust iznositi 30%. Potom 16.-19.7.2020. godine akcijski period pod nazivom „Zameni more za planinu“ kada će popust na letnje sadržaje biti 15%, zatim 27.-30.7.2020. godine „Dani školaraca“ kada će popusti biti 20%, dok će svakog 10. 20. i 30. u mesecu pod sloganom „Jahorina je čista desetka“  popusti na sadržaje biti 10%.

Iskoristi promotivni period, planiraj svoj dolazak na vreme i zameni more za planinu!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime