Ljajić u Fiorentini!

0

Ceo Ljajićev transfer iznosiće između sedam i osam miliona evra, a na sajtu Fiorentine stoji da se uprava "ljubičastih" dogovorila sa čelnicima Partizana, i da će Ljajić ugovor potpisati odmah posle lekarskih pregleda.

 

Posle odustajanja Mančester Junajteda, za Adema Ljajića je interesovanje pokazao ruski šampion Rubin iz Kazanja, ali je on odbio da ode u Rusiju.

 

Prema navodima beogradskih listova, čelnici kluba iz Humske, predsednik Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor, u petak će otputovati u Firencu kako bi priveli kraju pregovore sa predstavnicima Fiorentine.

 

 

Ukoliko Adem Ljajić napusti Partizan i ode u Fiorentinu biće treći fudbaler "crno-belih" koji je u poslednje tri godine prešao u tabor "ljubičastih" iz Firence.

 

Podsetimo, u julu 2007. godine iz Partizana je u Fiorentinu otišao Nikola Gulan za sumu od dva i po miliona evra, a godinu dana kasnije istim putem krenuo je i Stevan Jovetić, a njegov transfer je iznosio osam miliona evra.

 

Ljajić prvi napustio Partizan

Mladi reprezentativac Srbije je prvi igrač koji je ove zime napustio Partizan. Pre njega, na pozajmice su otišli Miloš Bogunović, Rajko Brežančić, Siniša Stevanović i Aleksandar Kosorić.

Iz kluba će najverovatnije otići i Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Radosav Petrović i Vašington.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here