Majka i ćerka, Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić, ponovo su zaratile, a pale su i teške reči koje do sada nisu bile izgovorene.

Sve je počelo kada je Aleksandra kao ovonedeljni vođa morala da pojasni kako se zadrugari ponašaju rema njoj i da li ju je majka pitala ima li hranu, na šta je Aleksandra odgovorila da ne zna, što je razbesnelo Ljubu.

– Ja nisam majka na dugme, gospođice. Pripazi šta radiš. Ja sam se borila za tebe otkako sam te rodila! Ti si zavila moju porodicu u crno! Ti si prisluškivala mog oca i dostavljala snimke – iznela je besno Ljuba.

– Moja mama je ta koja je zvala ljude i spajala me sa mnogim moćnim muškarcima, biznismenima i bogatima, iako sam ja tada bila zauzeta! – rekla je Aleksandra i dodala kako je imala tri dečka: prvog, drugog Čabarkapu sa kojim je zatrudnela i trećeg Davida.

Nakon ovoga je Ljuba čak tri puta napuštala sto, a prvi put je izletela u dvorište i počela da plače.

– Ja sam sebi rodila zlo! Najvećeg neprijatelja na svetu! Ne dao vam Bog da vam se ovo desi! Ona je moja najveća kazna u životu! – vikala je Ljuba, dok je Aleksandra govorila kako ne zna o čemu priča.

– Seti se, ja sam ti vodila Fejsbuk profil! Seti se kome si slala slike… Taj čovek je sedeo pored mene – otkrila je Ljuba kroz suze, a Aleksandra je i dalje govorila kako nema pojma o čemu joj majka priča.

Izvor:
Vestionline, telegraf.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here