LKS: Vojvodina napada Partizan

0

Utakmica od velikog značaja za oba rivala, a posebno za Vojvodinu, koja u osvajanju kupa vidi svoju poslednju šansu za rehabilitaciju zbog loše sezone u Jelen Super ligi, kao i mogućnost izlaska u Evropu. Činjenica je da Vojvodina uvek protiv crno-belih pruža 100% svojih mogućnosti i to već postaje praksa.

 

Zato oni i dolaze u Beograd sa dosta entuzijazma, a pre dan-dva trener Vojvodine Milan Đuričić je izjavio da je po njemu, pitanje prvaka rešeno.

 

"Crvena zvezda je kompaktniji tim. Smatram da lider ima snagu da uspešno prebrodi gostovanja u Čačku i Kuli, a ako u derbi uđe sa sadašnjom prednošću od četiri boda, neće izgubiti ni utakmicu u Humskoj".

 

Jeftine ulaznice

 

Karte za utakmicu Lav kupa, Partizan – Vojvodina koštaju 200 dinara za južnu tribinu, 400 za istočnu i zapadnu, dok je za ulaz u lože potrebno izdvojiti 1.000 dinara. Sve sezonke karte crno-belih važiće i za ovaj meč.

Fudbalerima crno-belih, posle ovakve izjave imaju dodatni motiv, kako bi na terenu, kao i mnogo puta do sada ostvarili pobedu i ulazak u finale. Bez obzira na “stres” posle utakmice u Jagodini, povrede nekolicine ključnih igrača i kartona (Fejsa i Knežević nemaju pravo igranja), crno-beli poseduju kvalitet, koji ih može odvesti do pobede.

 

Strateg Partizana Goran Stevanović rekao je da publiku na stadionu očekuje lepa fudbalska predstava.

 

"Vojvodinu znamo vrlo dobro, jer smo se već susretali dva puta ove sezone. Pobedili smo i ovde, sa 1:0, i u Novom Sadu, gde je bilo 2:1. To nam uvećava samopouzdanje, veru da smo bolji, ali sigurno neće biti lako. U pitanju je ozbiljan klub, ozbiljna ekipa, a treba li podsetiti da je većinom igrača iz ova dva tima, šestorice iz Partizana i dvojice iz Vojvodine, naša reprezentacija slavila sa 3:0 u Japanu? Pritom je jedan od njih (Mrđa) sa dva gola učestvovao u onom veličanstvenom trijumfu", rekao je Stevanović, a potom sese osvrnuo i na značaj odsustva povređenog Ljubomira Fejse.
 
"Ogroman je nedostatak za našu ekipu odsustvo Fejse, koji je uz Lomića jedan od najboljih ako ne i najbolji igrač u ligi, a svakako da je značajno i to što neće biti ni povređenog Krstajića. Ali, ogroman je i potencijal koji imamo u ekipi. Uz poštovanje prema svima, oduvek sam govorio da želim da napravim tim koji ne zavisi od pojedinca", tvrdi strateg crno-belih.

 

Inače, Partizan i Vojvodina su se u kupu do sada sastajali osam puta: Partizan je pobedio 5 puta, Vojvodina je dobila 3 meča, uz gol razliku u korist crno-belih od 18:10. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here