Lomić i Jovanović ostaju u Partizanu

0

"Takve situacije su normalne kada su igrači toliko dugo na pripremama. To se dešavalo i ranije, ne treba praviti dramu. Mnogo puta smo videli slične situacije u mnogim klubovima", rekao je Darko Grubor prvi operativac srpskog šampiona.

 

Podsetimo, fudbaleri su u petak izazvali skandal kada su se potukli u holu hotela u Antaliji, gde se ekipa "crno-belih" nalazila na pripremama prethodne dve nedelje. Klub je odmah odlučio da im oduzme 40 odsto od godišnjih primanja, a postojale su čak indicije da će sa obojicom biti raskinuti ugovori po povratku ekspedicije u Beograd.
  

Naravno, igrače čeka kazna, a najlogičnije je da to bude udarac po džepu kada već nije iza ušiju.

 

"Kazne će biti, ali ne tako žestoke. Nema ni govora o raskidu ugovora niti o sličnim merama. Verujemo da su se već pomirili i da to neće uticati na njihove odnose. Videćemo kakva će biti odluka disciplinske komisije, ali Lomić i Jovanović ostaju igrači Partizana", smatra Grubor.
 

Crno-beli bokseri

 

Kako piše "Sportski Žurnal" u Partizanu su tuče uobičajene, makar jednom godišnje. Sadašnji član uprave Albert Nađ je svojevremeno "popio" batine od Simona Vukčevića.

Radi se o incidentima među igračima, a hronologija je sledeća:

 

2004. – Čakar vs Ilijev na pripremama u Dubaiju
2004. – Nađ vs Vukčević na pripremama u Nemačkoj
2005. – Radović vs Babović na pripremama u Turskoj
2006. – Lomić vs Babović trening uoči derbija
2006. – Saveljić vs Lazović posle ručka u Zemunelu
2007. – Veselinović vs Marinković trening
2010. – Lomić vs Jovanović pripreme Turska

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here