Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić vodio je taj tim do preokreta protiv Orlando Medžika.

Nagetsi su slavili pobedu na gostovanju rezultatom 91:87 i upisali četvrtu pobedu u šest mečeva.

Sve oči su, kao po običaju, bile uprte u centra Nagetsa Jokića, koji je izuzetno loše započeo utakmicu.

Nikola je na poluvremenu pogodio tek jedan od ukupno pet šuteva, te na pauzu otišao sa četiri poena, dva skoka i jednom asistencijom, bez preteranog zalaganja u odbrani.

U drugom poluvremenu se sve promenilo. Za samo par minuta treće četvrtine vezao je osam poena, uz dve trojke, vratio osmeh na lice saigrača i poveo Nagetse do preokreta.

Tim iz Kolorada tokom druge deonice gubio je sa 11 poena, tokom treće četvrtine bilo je -8, ali je krajem iste došlo do preokreta od kojeg Orlando nije uspeo da se oporavi do kraja meča.

I pored izuzetno loše statistike na poluvremenu Jokić je završio sa 20 poena (7/14), sedam skokova i četiri asistencije.

Pored njega istakao se Džamal Marej sa 20 poena, Geri Heris je imao 13, a Monte Moris deset. Pol Milsap je bio blizu dabl-dabla sa devet poena i 11 uhvaćenih lopti.

Nikola Vučević je još jedan centar u nizu koji je imao dobru partiju protiv srpskog košarkaša, te je meč završio sa 24 poena (10/16) i sedam skokova. Eron Gordon ga je pratio sa 21 poenom i devet uhvaćenih lopti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here