Povratak Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta može da se okarakteriše kao pun pogodak, mada je srpski napadač daleko od one forme koju je imao u prvom mandatu u ovom klubu.

U intervjuu za nemački “Bild”, Jović je analizirao ovaj svoj drugi mandat koji gazi kao pozajmljen igrač Reala u kom nije dobio adekvatnu šansu. Jović je bio i te kako otvoren za sve, a pričao je i o svojoj budućnosti kada pozajmica na leto istekne.

Povratak u Ajntraht

– Sam povratak je korak napred za mene i nesumnjivo dobar potez jer mi toliko stvari ovde odgovara. Pre svega želim timu uspeh, a ako je tim uspešan, onda sam i ja dobro. Svaka pobeda tima je korak napred za mene. Gledaću da nađem svoju ulogu i pomognem Ajntrahtu.

Fitnes

– Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali tudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu.

Poteškoće da uđe u startnu postavu

– Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.

Budućnost

– O tome ću kada se sezona bude završila. Sada sam koncentrisan samo na to da Ajntraht napravi dobar rezultat ove sezone i da dobro odradimo utakmice pred nama. U suštini sve je moguće, pa i da ostanem u Frankfurtu, jer nikad ne znate šta može da se dogodi u fudbalu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here