Luka Modrić: Ovo je za narode Hrvatske, Bosne i Srbije!

0

Luka Modrić
 

Veliki igrač i sjajan momak. Luka Modrić je asistencijom pokrenuo Real ka preokretu i mada je u slavljeničkom zanosu po osvajanju Lige šampiona imao pravo da govori samo u ličnom i klupskom uspehu, as kraljevskog kluba je zapravo pokazao kakav je SPORTisa. Još važnije – kakav je čovek.

U trenutku kad je reporter hrvatske teelevizije Drago Ćosić planirao da završi mini-intervju sa lica mesta u Lisabonu, Modrić ga je zamolio za malo vremena i onda pred kamerama izgovorio:
"Ako mogu da dodam… Voleo bih ovu pobedu da poklonim nekolicini ljudi: mojoj porodici, supruzi i deci, kao i ljudima koji su bili tu, ali i onima koji nisu, zatim mom pokojnom treneru Tomislavu Bašiću i svim ljudima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, koji proživljavaju teške trenutke. Nadam se da će im ovo bar malo doneti sreće“, rekao je Modrić.

A što se tiče utakmice.
"Presrećni smo! Ovo je neverovatno, bili smo u izgubljenoj situaciji, ali kad smo postigli izjednačujući gol znali smo da ćemo pobediti. Aletikovi igrači već su bili na izmaku snage. Ovo je jedan od najlepših, ako ne i najlepši trenutak u mojoj karijeri“, rekao je Modrić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here