Instagram
Maja Marinković

Starleta Maja Marinković nedavno je na svom telu uradila hiruršku intervenciju, kada je ugradila silikone u svoju zadnjicu. Međutim, kako se sada navodi, ona time nije zadovoljna.

Njoj je, naime, nakon operacije rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 dana da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala uputstva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož – priča izvor blizak starletinom ocu Takiju Marinkoviću za Kurir.

Maja je, podsetimo, ranije isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvat na sebi, a posle ovoga, kako bar tvrdi, prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je želela.

Inače, Majin plan je bio da posle operacije i oporavka uđe u “Zadrugu”, ali će to očigledno morati da sačeka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here