Instagram/majanikolic_officiall
Maja Nikolić

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao jedna od retkih osoba na estradi koja nema dlake na jeziku.

Tako je pevačica sada otvoreno govorila o svom dugogodišnjem dečku i otkrila zašto nijednom partneru do sad nije dozvoljavala da prespava kod nje.

Pevačica je istakla da je uvek bila u dugim vezama, a otkrila je i kakav tretman ima od sadašnjeg dečka.

– Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene – rekla je Maja i otkrila da je hipersenzitivna.

Pevačica kaže da je u svakoj vezi bila previše osetljiva i da zato bira sadržaj koji će da prati sa svojim dečkom kada su u četiri zida.

Ono što nikako ne može da podnese jesu akcioni fimovi i horori, nakon kojih ima košmare.

– Volim romantiku, leptiriće i u svakoj vezi sam osećala leptiriće. Kad ih više nema, ja prekidam – iskrena je pevačica koja je za 48 godina koliko ima, naučila da bude u dugim vezama, ali i da voli da je partneri lažu.

– To mu stalno govorim, laži me, svaki dan mi pričaj da sam lepa, da sam najlepša, da me voliš, nemoj ništa da mi pričaš negativno. Tako da, muškarci, samo nas lažite – zaključila je Maja za “Grand”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here