Instagram
Tijana Ajfon

Tijana Maksimović, koja se proslavila kao Tijana Ajfon, otvorila je dušu u jednoj emisiji pa, između ostalog, ispričala kako njen otac Đorđe majci Slavici i nije baš bio veran, a da je ona za to i te kako znala. 

Svojevremeno, pustila ju je i na more da ide sa jednom ljubavnicom koja je za nju “bila teta”, jer nije uopšte shvatala šta se tu dešava.

“Dugo su oni bili zajedno!”

– Imala sam srećno detinjstva, porodično smo držali prodavnicu, sve je bilo dobro. Bili su preko 20 godina u braku da bismo na kraju shvatili da je on nju varao godinama sa jednom ženom koja je bila šef firme. Moj otac je bio prelep čovek, mnoge žene su ga jurile. Imao je tu ženu, nju treba da bude sramota, kad sam bila mala nisam shvatala šta je to sa njima; majka je sve znala, ali se pravila luda, puštala me da idem sa tom ženom na more. Za mene je bila teta. Baš su dugo bili zajedno uporedo. Nije ona jedina, sa većinom devojaka koje su radile u prodavnici je on bio. Sa njim danas nemam komunikaciju, ali čestitamo praznike i tako, ali to mu nikad neću oprostiti – objasnila je u “Pretresu” Tijana, pa je priznala da za njihov razvod krivi sebe.

– Ne može žena u braku da se samo posveti deci, a ne partneru. Trebalo je da bude malo drčnija, ona je vaspitačica, baš je divna i mekana žena. Više je bila roditelj, nego žena – smatra Tijana.

Tu se, međutim, nije i zaustavila.

– Najveći okidač za sve to je što sam ušla u “Parove”. On me je video jedno veče kako sam igrala na stolu i pozvao je majku i rekao: “Istog trenutka da ide po ovu kurvetinu”, otad se moja majka nije vraćala u porodični dom, živi kod bake i deke i dan-danas. Dugo ja to nisam znala, da je to izgovorio, ali mi više nije ni bitno. Sad da ga zoveš, on bi plakao – zaključila je ona.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here