Mali: Beograd grad koji se gradi

0

Gradnja poslovnog kompleksa značajna za Beograd: Siniša Mali

 

"Ovo je vrlo značajno kako za Beograd, tako i za Srbiju, jer predstavlja znak da investitori dolaze u zemlju, što znači da reforme koje sprovodimo idu pravim putem", kazao je Mali na gradilištu na Novom Beogradu.

 

On je podsetio da je na početku svog mandata izrazio želju da Beograd bude "grad krana i dizalica" i istakao da je grad na raspolaganju svim investitorima.

 

"Ovaj grad to zaslužuje, građani to zaslužuju… Sigurno se vidimo ovde za godinu dana na otvaranju ove zgrade", poručio je gradonačelnik.

 

Upitan kada će biti dostavljena dokumenta u vezi sa projektom "Beograd na vodi", Mali je odgovorio da će sva potrebna dokumentacija biti dostavljena na vreme, te da će svaki rok biti ispoštovan.

 

Predsednik Upravnog odbora kompanije GTC Tomas Kurcman naveo je da poslovni kompleks čine tri objekta površine od 27.400 kvadrata sa oko 500 parking mesta, te da će se graditi u tri faze.

 

Prva faza, koja bi trebalo da bude završena sredinom 2015. godine imaće 10.000 kvadrata od kojih je 60 odsto izdato pre početka izgradnje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here