pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su 17-godišnjakinju iz ovog grada, zbog sumnje je izvršila tri krađe i krađu u pokušaju.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv jedne petnaestogodišnjakinje zbog postojanja osnova sumnje da je počinila dve krađe i krađu u pokušaju, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.

Sumnja se da su one na ulici, koristeći nepažnju jednog sugrađanina, iz njegovog ranca ukrale novčanik, da su iz otključanog automobila uzele torbu sa novčanikom i mobilnim telefonom, kao i da su od jedne sugrađanke pokušale da ukradu novčanik, ali ih je ona u tome sprečila.

Sedamnaestogodišnjakinja se sumnjiči da je takođe na ulici od jedne sugrađanke ukrala novčanik, kao i da je pretila policijskom službeniku, pa se tereti i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nakon saslušanja, sudija za maloletnike Višeg suda u Subotici, 17-godišnjakinji je odredio pritvor, dok će protiv petnaestogodišnjakinje biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here