Promo

Deca najbolje pamte i najviše vole bajke koje im čitaju tate. Zato će se ovog vikenda 23. i 24. novembra u BW Galeriji (Karađorđeva 48) održati jedinstvena manifestacija „Čitaj mi, tata“, namenjena mališanima i njihovim roditeljima.

Poznate tate na događaju će čitati deci najzanimljivije knjige domaćih autora, dok će mališani moći da uživaju u radionici aktivnog slušanja i pamćenja, ilustruju korice i priče, dobiju knjige na poklon i provedu vikend uz najlepše priče.

U subotu od 12 sati bajke će čitati muzičar i kompozitor Željko Vasić i glumac i TV vodtelj Stefan Buzurović, dok će se u nedelju u isto vreme manifestaciji pridružiti glumac Bane Tomašević i teniser Ilija Bozoljac. Cilj akcije „Čitaj mi, tata“ je da podseti na značaj čitanja, ali i na povezivanje dece i očeva kroz aktivnost koja najmlađima omogućava da lutaju kroz maštarije i koja im ulepšava detinjstvo.

Tatino čitanje priča ima pozitivne vrednosti za sve u porodici, kako pokazuju istraživanja. Kod dece se razvija analitičko razmišljanje i logičko zaključivanje, dok na roditelje ovakva aktivnost deluje umirujuće i opuštajuće i doprinosi jačoj porodičnoj povezanosti i harmonizaciji porodičnih odnosa.

Drage tate, pridružite se i povedite svoje mališane na svojevrsno druženje sa najlepšim bajkama!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here