Instagram
Marija Šerifović

Popularna pevačica Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat majke.

Šerifovićeva je dugo maštala o tome da postane roditelj, a dolazak bebe čuvan je u strogoj tajnosti. Trudnoću je iznela surogat majka.

Pevačica je godinama želela bebu, a sada su njeni snovi konačno ostvareni.

Kako piše Blic, ceo proces trajao je dugo i dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti.

Pevačica je za sina izabrala ime Mario, a prve fotografije sa detetom podelila je na profilu na Instagramu.

„Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu“, napisala je pevačica u opisu fotografije i dodala:

“Volim vas sve! Love, M&M.”

Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu, a javnost je nakon vesti počela da nagađa ko je otac deteta Marije Šerifović i kako uopšte izgleda taj proces.

Kako Marija Šerifović ističe za Blic, njen put od želje da ima svoje dete do dolaska bebe na svet bio je dug, ali kaže da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka.

“Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario”, a na pitanje ko je otac deteta i da li je njegov identitet uopšte važan, Marija kaže:

“Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve.”

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here