Markos Daniel srušio gledateljku!?

0

Glavni sudija na turniru naredio je temeljnu istragu incidenta, potvrdili su iz kancelarije za odnose sa javnošću Australien Opena.

Svedoci su fotoreporteru "Reuters-a" ispričali da je mlada žena, nakon meča u kojem je Daniel izgubio od Kolumbijca Alejandra Fele sa 3:0, prišla Brazilcu dok je on odlazio sa terena.

 

Navodno je došlo do natezanja i žena se našla na zemlji.

 

To dokazuje fotografija istog fotoreportera, koji je uhvatio ženu sa mokrom i blatnjavom mrljom na donjem delu leđa, sa stražnje strane pantalona.

 

Daniel, 88. teniser sveta, zasad nije komentarisao incident. Njegovo lice na fotografiji nastaloj nakon sukoba sa devojkom izražava vidnu nervozu.

 

Pravila turnira nalažu da je bilo kakvo neovlašćeno dodirivanje službenika, suparnika, gledaoca ili bilo koje druge osobe na i okolo terena za tenisere i teniserke striktno zabranjeno.

 

Ukoliko se Markosu dokaže krivica i ispadne da je stvarno odgurnuo devojku sa tribina, moraće da plati minimalno 10.000$ kazne Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF).

 

Čini se da su neredi van terena, kada je uhapšeno 11 hrvatskih huligana, prešli i na terene "Ozzi open-a".

 

Turci pravili nove nerede na tribinama!

Trećeg dana Australijan opena u Melburnu organizatori su opet imali problema sa navijačima. Tokom susreta izmedju Čilenaca Fernanda Gonzalesa i Turčina Marsela Ilhana sa tribina je udaljeno 45 posetilaca zbog remećenja održavanja meča. Oni su se tokom susreta nepristojno ponašali i pravili su buku, tako da su organi reda morali da ih udalje sa tribina. 

Do sada je ukupno 60 posetilaca Australijan opena izbačeno sa tribina zbog nepristojnog ponašanja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here