Masaža sutlijašem

0

Sve ste čuli, ali za masažu sutlijašem niste i to je razumljivo. Međutim, ova masaža je sve popularnija u modernim državama, a zove se pinda sveda i jedna je od tehnika koje su stari Indusi koristili za očuvanje mladosti i zdravlja još pre 5.000 godina. Ona je deo ajurvede, najstarijeg i potpuno prirodnog sistema medicine.
Ajurveda istovremeno leči mnoge bolesti, psihofizički relaksira, a uz sve to utiče na izgled i dugovečnost.

ŽMEĐUNAS:Pegla bore
Masaža lica specijalnim koktelom biljnih ulja i voćem zateže bore, regeneriše ćelije kože, uklanja fleke, podočnjake i sve nedostatke. Nema injekcija, nema skalpela, procedura je prijatna i opuštajuća, a efekti su sjajni. Tajna je u snažnoj detoksikaciji, a broj tretmana zavisi od stanja vaše kože i godina.

ŽMEĐUNAS:Topi masti i celulit
Udvartana je masaža specijalnim supstancama koje uništavaju masne naslage u telu i ima neverovatno dejstvo tokom raznih kura mršavljenja. Takođe može da bude najkorisnija kod oslobađanja od celulita. Zato je i treba kombinovati sa svedanom, pretečom saune, koja podseća na drvenu kapsulu. Odlična je kod gojaznosti, ukočenosti, reumatskog artritisa i osteoartritisa, ali i kod loše cirkulacije.

Leči bolove u leđima
Terapija protiv bolova u leđima, stručno kati basti, radi se toplim testom i biljnim uljima. Vruće ulje se sipa u rupu u testu i treba da odstoji na bolnom mestu nekoliko minuta. Posle ove procedure radi se masaža celog tela, stopala i ruku, takozvana abjanga. Ona oživljava glavne tokove u telu (meridijane), stvarajući energetsko kolo. Smiruje duh i pomaže prirodnom procesu izbacivanja štetnih materija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here