Horoskop

0

OVAN
Opustite se i provedite dan u krugu prijatelja. Dobar provod može prerasti u veliko emotivno zadovoljstvo ako dopustite sebi malo uživanja.
SAVET: više se odmarajte.

BIK
U izgledu je važna promena na poslu. Otvaraju vam se nove mogućnosti. Iskoristite priliku i svoje ideje saopštite ljudima koji to treba da čuju.
SAVET: pojačajte fizičke aktivnosti.

BLIZANCI
Budite umereni i strpljivi pa će ovaj dan proći bez posebnih potresa. Ne primajte zdravo za gotovo svaku pohvalu jer vas to, dugoročno, može ulenjiti.
SAVET: naspavajte se.

RAK
Dobro bi vam došao kraći odmor. Splet okolnosti koje se nameštaju sa bliskim osobama, otvaraju mogućnost da kvalitetno predahnete nekoliko dana.
SAVET: više se krećite.

LAV
Mešate ljubav i posao. Finansijske kombinacije sa voljenom osobom, na duge staze, mogu dovesti ne samo do sukoba interesa, već i do prekida veze.
SAVET: ne zalećite se.

DEVICA
Ne pridajte značaj vestima koje danas možete čuti. Reč je o prolaznom problemu, kada se situacija stiša videćete da niste bili ugroženi.
SAVET: izbegavajte zagušljiva mesta.

VAGA
Nalazite se u centru zbivanja ali vam to ne prija. Olakšanje ćete osetiti kada završite svoj deo obaveza i mir potražite u krugu proverenih prijatelja.
SAVET: ostanite skoncentrisani.

ŠKORPIJA
Previše ste rasejani i zamišljeni. Bilo bi dobro da danas izbegnete sve poslove koji su vezani za finansije jer je moguć veći trošak ili gubitak novca.
SAVET: izbegnite nervozu.

STRELAC
Može vas razočarati laž od osobe u koju ste imali poverenje. Pre nego što počnete sa optužbama, razmislite, možda ste sami izazvali tuđu neiskrenost.
SAVET: pametnije je ćutati.

JARAC
Loša komunikacija među vašim ukućanima može proizvesti neprijatnu atmosferu koja će tokom dana preći u svađu. Jasno saopštite šta vas muči.
SAVET: budite direktni.

VODOLIJA
Slede vam izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki dobitak. Ukoliko se brzopleto zaletite, moguće su velike finansijske komplikacije.
SAVET: budite umereni u svemu.

RIBE
Dobijate primamljivu ponudu za posao. Pre nego što donesete odluku, u analizu svega uključite proverene prijatelje koji će vas nepristrasno posavetovati.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here