Maskirani napadači pretukli porodicu u Beogradu

0

 

Ministar unutrašnjih poslova izjavio je da će uskoro biti uhapšene siledžije koje su brutalno pretukle članove porodice Kostovski.

 

Maskirani napadači provalilu su u kuću porodice Kostovski u ulici Stanka Vraza 38 u Beogradu i pretukli Koču Kostovskog i njegovu suprugu Menku. Pošto su porazbijali nameštaj, prozore, vrata i isekli struju, napadači su pretukli vlasnika kuće Koču Kostovskog koji je u polusvesnom stanju prevezen u bolnicu, dok su njegovu suprugu Menku takođe tukli i zaključali u toalet, javila je beogradska RTV B92.

 

Njihova ćerka Nataša, koja tada nije bila kod kuće, rekla je da im poslednjih meseci stižu pretnje od nepoznatih ljudi za koje sumnjaju da su povezani sa investitorom, sa kojim je njena porodica sklopila ugovor o ustupanju placa za izgradnju zgrade.

 

"Mi smo potpisali ugovor sa izvesnim Zoranom Trifunovićem, nakon toga smo se iselili i živeli u Mirijevu godinu dana. On za tih godinu dana nije uspeo ni da sruši kuću niti da počne sa radovima. Zvali smo ga da ga pitamo da li da ostajemo tamo, da li će još plaćati kiriju ili da se vratimo. Vratili smo se ovde, a posle izvesnog vremena pojavljuje se neka firma ‘Sava invest’ koja potpisuje nas i još dvoje vlasnika ove parcele kao investitore, a da nas pritom niko ništa nije obavestio“, objašnjava Nataša Kostovski.

 

Kako sa firmom "Sava invest" nisu imali bilo kakav sklopljen ugovor, porodica Kostovski nije želela da se iseli iz kuće i da pristane na dalju gradnju. Sa pomenutim investitorom Zoranom Trifunovićem iz Jagodine novinari B92 nisu mogli da stupe u kontakt, a kako je saopšteno na ovoj televiziji, ni u firmi „Sava invest“ niko nije odgovarao na telefon u četvrtak uveče.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here