Nemanja Matić nije zaboravio na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije što je i ovoga puta pokazao na društvenim mrežama.

Vezista Mančester junajteda i reprezentacije Srbije je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju naše razrušene zemlje iz marta 1999. godine, uz komentar da se “nikada ne zaboravi”.

 

7 KOMENTARA

 1. Ali isto da se ne zaboravi genocid nad albancima na kosovu izvršen po nalogu tadašnje terorističke vlade srbije i terorističke vojke i policije srbije tokom 1999.
  Potpuno opravdano bombardovanje.
  Ali žao nam je stradanje civila u srbiji tada.

  • Zet tebi nista nije zao, da je bilo genocida na Kosovu vas ne bi bilo, u suprotnom Srba tamo nema, ali ne zaboravi Istoriju niko nije pobedio pa necete ni vi ni vas Tata amerika, cuvaj se 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

 2. zete, nauči pojmove: genocid je kad počistiš jedan narod sa svoje teritorije( pobije,š, proteraš, popališ, razrušiš…) I kad ih više nema na tom prostoru. Primer: Srbi iz Slavonije, Dalmacije, like, Krajine,, Bosne Hrvatske, Hercegovina, Kosova i Metohija,… su proterani sa svoje postojbine A genocid koji se trenutno vrši nad vama trajaće dak ne nestanete jer je vreme poluraspada uranijuma, kojim vas je počasti vas tvorac-SAD poprilično dug- više hiljada godina.

  • U pravu si, genocid je ubijanje, zapaljivanja, etničko čiščenje sve se to dogodilo protiv albanskoga naroda u kosovu, ali oni su se vratili upravo zahvaljuči bombardovanja.
   A što se tiče srba sa kosova oni su dobrodošli da se vrate jer je njih pokupila vojska srbije tokom povlačenja 1999 jer su strahovali odmazde za zločine koje su sami počinili.
   Prema tome nečemo mi nestati sa naši ognjišta, pa ostanite i vi u svoja ognjišta i nemojte previše da slušate vaše političare jer bogami srbi na kosovu žive bolje nego albanci.

 3. Mislim da Zet ima 18 godina i nema najblažu predstavu o čemu govori. Bolje da pročita parafrazu definicije koju je dao Gajger. Sasvim je sigurno da ne bi bilo ni jednog Albanca da je postojao makar i trag genocida nad njima. Tako da Zete ne trudi se da lažeš iz neznanja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime