Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije rekao je da neke stvari moraju da se menjaju u nacionalnom timu.

 

Vladimir Matijašević je istakao da Srbija već od Luksemburga treba da počne da se priprema za baraž Lige nacija.

– Nije lako posle poraza, ali nismo izgubili od ne znam od koga, izgubili smo od Portugalije, prvaka Evrope. Ipak, neke stvari moraju da se menjaju i nadam se da ćemo već od Luksemburga početi da se spremamo za tu utakmicu, verovatno protiv Norvežana (u baražu Lige nacija) – rekao je Matijašević.

Srbija ima četiri boda iz četiri utakmice, jedan manje od Portugala koji ima utakmicu manje i čak devet od vodeće na tabeli Grupe B Ukrajine, koja ima meč više.

– Da se ne lažemo, mi kroz ovu grupu teško da možemo šta da uradimo, ali dok ima šanse treba igrati. Mislim da neke stvari treba da se naprave drugačije i sigurno da ćemo raditi na tome da se do marta spremimo kako treba za Norvešku, a to možemo samo kroz ove naredne utakmice – rekao je Matijašević.

Novinare je zanimalo na šta konkretno misli.

– Samo malo više da se borimo za naciju, za reprezentaciju. Videli ste juče odbojkašice… Jednostavno da i u fudbalu dodamo malo. To su sve dobri igrači, dobra ekipa, ali treba da ubacimo malo atmosfere da bude još bolje – rekao je Matijašević.

– Potrebno je da se pogledamo u oči i da se kaže šta treba… oni su dobri momci, dobri igrači ali treba da budu grupa. Nebitno je ko igra, bitno je da smo grupa. Nadam se da ćemo to u budućnosti biti – dodao je on.

Upitan da li je bilo razgovora sa igračima posle poraza od Portugalije, Matijašević je naveo da nije bilo potrebe za tim.

– Izgubili su od Portugalije… Olako smo primali golove i na tome treba da se radi. Selektor Tumbaković je tu tek mesec i po-dva, radićemo na tome da napravimo najbolji tim i da probamo da pobeđujemo u budućnosti – rekao je Matijašević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here