Medicinska sestra donela pitona u bolnicu

0

Pohvalila se koleginicama kakvog pitona ona ima
 

Pomalo neverovatnu priču potvrdilo je medicinsko osoblje ove bolnice, direktor Marko Banić, ali i zagrebačka Policijska uprava, ali niko ne zna da kaže da li je zmija i napustila bolnicu.

Sve je počelo kada je u KBC Dubravu u četvrtak oko 23 sata došla medicinska sestra, zaposlena u toj bolnici, s drvenom korpom u ruci. Pošto je bez problema prošla pored portira došla je u prostorije u kojoj su joj bile koleginice.

 

"Znaš li ti šta nosim u ovoj korpi?", pitala je sestra koleginicu.

 

"Nemam pojma", odgovorila je kolegica i zavirila u korpu.

 

Vlasnica je podigla poklopac u kojoj je bio zamotan kraljevski piton.

 

"Koliko sam čula, ta se sestra skamenila. Sva u šoku prvo je počela da se trese, a zatim je počela da urla po bolnici i doziva pomoć", ispričala je jedna doktorica.

 

Šokirana sestra izjurila je iz prostorije i otrčala do dežurnog lekara i obezbeđenja bolnice. Od tog trenutka koleginici koja je donela zmiju u bolnicu gubi se svaki trag. Zato još nije jasno da li je zmija izišla iz bolnice sa svojom vlasnicom ili i dalje luta hodnicima.

 

"Koleginica je odjednom nestala. Zamislite osećaj da ste dežurni usred noći, kada nema nikoga u bolnici, osim nekoliko lekara, sestara i pacijenata, a kroz glavu vam prolazi da se tu negde možda skriva zmija. Strah je možda neopravdan, ali ne bi bilo loše da dođu i neke stručne službe da provere celu bolnicu", kažu lekari KBC Dubrave.

 

U policiji su potvrdili da su primili dojavu. "Da, primili smo prijavu da je jedna građanka ušetala u bolnicu s paketom u kojem je bila zmija. Kada smo došli na lice mesta, u bolnici više nije bilo ni žene ni zmije", kažu u policiji.

 

Direktor bolnice potvrdio je da je zmiju donela radnica koja se sada nalazi na bolovanju i da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here