Medojević isključen, Igronjovski asistent

0

 

Puno posla za arbitra: Sudija Markus Šmid pokazuje crveni karton Slobodanu Medojeviću
 

Nekoliko neočekivanih rezultata obeležilo je 4. kolo nemačke Bundeslige. To se pre svih odnosi na nerešen ishod meča između ove sezone slabog Hambugera SV (sa privremenim trenerom Josefom Cinbauerom) i šampiona Bajerna (0:0) u Hamburgu, kao i rezultatski lak trijumf Majnca nad viceprvakom Borusijom iz Dortmunda (2:0). Za goste je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Miloš Jojić, dok je u pobedničkom timu Filip Đuričić zaigrao u samom finišu utakmice. Trener "žuto-crnih" Jirgen Klop kritikovao je svoj tim posle meča, a treba dodati da Neven Subotić nije bio u protokolu Borusije za ovaj duel.
Iznenađenje može da predstavlja i remi u Gelzenkirhenu gde je Šalke, posle dobre igre u Ligi šampiona u Londonu protiv Čelzija (1:1), dočekao tim Ajntrahta. Gosti iz Frankfurta su već u 24. minutu vodili sa 2:0, a asistent kod drugog pogotka bio je srpski reprezentativac Aleksandar Ignjovski (igrao do 72. minuta).
Međutim, fudbaleri Šalkea se nisu predavali i preko Kamerunca Čupo-Motinga iz penala (zbog navodnog igranja rukom našeg Slobodana Medojevića) i Julijana Drekslera već u 50. minutu poravnali na 2:2. Bio je to ujedno i konačan rezultat meča iako je domaćin u nastavku ostao bez dvojice igrača, pošto je sudija Markus Šmid crvene kartone pokazao Kevinu Prinsu Boatengu i strelcu Dreksleru. Pet minuta pre kraja utakmice isključen je i vezista Ajntrahta, naš Medojević, koji je tada dobio drugi žuti, automatski i crveni karton.

 

Ne pomaže ni Kostić
Štutgart je na svom stadionu dočekao tim Hofenhajma, a za Švabe je od 76. minuta umesto Španca Romeua zaigrao i naš mladi reprezentativac Filip Kostić, pridošlica iz holandskog Groningena.
Međutim, ni on nije mogao da spreči pobedu gostiju od 2:0.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here