Mihajlović dobija policijsku zaštitu?

0

Na meti huligana: Siniša Mihajlović

U Italiji se još uvek prepričava nezapamćen skandal u Đenovi, u kome je u centru pažnje bio je 45-godišnji trener Sampdorije Siniša Mihajlović. Bivši selektor Srbije našao se na meti navijača, koji je najpre vređao našeg trenera, a zatim se i fizički obračunao, pa je na kraju morala da interveniše policija.
Italijanski mediji prenose da se sve dogodilo u subotu uoči jutarnjeg treninga Sampdorije pred meč sa Sasuolom, kad je Siniša Mihajlović zajedno sa igračima napuštao klupski hotel. Mihajlović se kretao ka autobusu kojim je trebalo da ode na trening sa igračima i tom prilikom je bio izložen uvredama od strane osobe koja je stajala nedaleko od njega, prenosi "Gazeta delo Sport".
Kad je navijač dobacio uvredljive reči: "Ti si šef pič…ca", temperamenti Mihajlović je prišao i pitao osobu da li se njemu obraća. Napadač je potom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočari za sunce.
Usledila je tuča, a "Gazeta" navodi da je tom prilikom napadač izvukao "deblji kraj". Tuču su prekinuli igrači Sampdorije, koji su Mihajlovića odvojili od napadača, a srpski trener je u policiji podneo prijavu zbog napada i trebalo bi da dobije policijsku zaštitu. Svedoci su potvrdili da je Srbin mirno podneo ovu neprijatnu epizodu.
Kako javlja italijanska agencija ANSA, napadač je navijač Sampdorije i prema prvim informacijama od ranije je poznat policiji.

Zadužio Sampdoriju
Siniša Mihajlović je svojevremeno bio jedan od najboljih fudbalera Sampdorije, četiri godine je igrao na stadionu "Luiđi Feraris" (1994-1998), a od prošle godine je trener kluba iz Đenove. Preuzeo ih je kad su se grčevito borili za opstanak, a na kraju sezone ih doveo do sredine tabele. Zbog dobrih rezultata ovog leta se pominjalo da ga za trenera žele mnogo veći klubovi iz Italije, poput Juventusa i Intera, u kome je završio igračku i započeo karijeru trenera 2006. godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here