Tanjug/AP
Dmitrji Medvedev

Sjedinjene Američke Države se ne uzdržavaju da vode hibridni rat protiv Rusije i, u isto vreme, govore o želji da se obnovi dijalog o naoružanju, a to je isto kao da se pregovara sa Hitlerom o smanjenju ofanzivnog oružja u periodu Velikog otadžbinskog rata, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

– Otvoreno i bez uzdržavanja vode hirbidni rat protiv nas. U njemu koriste sve – i velike isporuke oružja neprijatelju, i slanje svojih vojnih eksperata i obaveštajne službe. Licemerno kažu da žele da obnove strateški dijalog o naoružanju. To je kao da pregovarate sa Hitlerom o smanjenju praga ofanzivnog oružja u godinama Velikog otadžbinskog rata – napisao je on na društvenim mrežama.

Istakao je da Sjedinjene Američke Države tako rade u svemu.

– Beskonačno se vrpolje na stolici, iznose laži kosmičkih razmera, šmrkću i liju suze kao da su na sceni, a sve to kako bi imitirali dobre namere. U stvari su to laži i manipulacije u cilju očuvanja sopstvene vlasti – zaključio je Medvedev.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here