Pixabay.com
Mekdonalds

Naredne nedelje Mekdonalds planira da otvori 30 drajv-tru objekata u Velikoj Britaniji i Irskoj, dok će svi takvi objekti u ovim zemljama, kojih ukupno ima 900, biti ponovo otvoreni početkom juna, piše Dejli miror.

Prvih 15 drajv-tru objekata počeće da rade 20. maja, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Mekdonalds, koji je u Velikoj Britaniji pre osam nedelja zatvorio sve objekte kako bi zaštitio mušterije i zaposlene, sve to vreme je radio na izmenama u svim objektima kako bi postali bezbedni za ponovno otvaranje, izjavio je direktor kompanije u Velikoj Britaniji Pol Pomroj.

On je naveo i da usluga u objektima Mekdonaldsa neće biti brza kao što su mušterije navikle, zbog poštovanja mera fizičke distance usled čega će timovi radnika u smeni biti manji.

Drajv-tru će nakon otvaranja 20. maja raditi skraćeno radno vreme od 11 časova ujutru do 10 sati uveče, što znači da se doručak neće služiti, a stavki u meniju biće manje zbog smanjenja broja radnika u smeni.

U svim objektima biće postavljena zaštitna stakla, osoblje će nositi rukavice i maske, a takođe će im se meriti temperatura svaki put kada dođu na posao, navodi Dejli miror.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here