Irski MMA borac Konor Mekgregor čestitao je penziju svom najvećem rivalu Habibu Nurmagomedovu, koji je potvrdio odluku donetu prošle godine da se povuče iz UFC takmičenja.  

Nurmagomedov ima 30 pobeda i neporažen je, a njegov veliki rival Mekgregor mu je na svoj način poželeo srećan odlazak u penziju.

– Srećno u penziji, mali. Nikada ne zaboravite ko je ušao u igru i stvorio vas. Pravo iz mojih velikih irskih mu*a. Zapamtite ljudi, ako toliko mrzite da smanjujete težinu, sve što treba da uradite je da se pomerite u višu kategoriju. Bog te blagoslovio – napisao je Irac na Instagramu uz fotografiju sa Nurmagomedovim.

Podsetimo, pričalo se poslednjih nekoliko meseci o eventualnom revanšu između Mekgregora i Nurmagomedova. Ali, Irac je prebijen od Džastina Porijea.

Nurmagomedov je “okačio” rukavice nakon savršene karijere i to jednim spektakularnim finišem protiv Džastina Gejdžija na UFC 254 u oktobru.

Nakon više sastanaka sa Vajtom, Nurmagomedov je čvrsto ostao pri svojoj odluci, jer će laka divizija zvanično krunisati novog šampiona kada se Čarls Oliveira suoči sa Majkl Čendlerom u glavnom događaju UFC 262 15. maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here