Tanjug
Incident pristalica SzS na pokretanju nove linije javnog prevoza putnika "Vrabac servis".

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da, posle sukoboljavanja sa saobraćajnim znakovima, građevinskim tablama i radnicima, funkcioner stranke Dragana Đilasa, Marko Bastać, ponovo izaziva nerede na Trgu republike.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać na pokretanju nove linije javnog prevoza putnika “Vrabac servis

– Ovo je samo još jedan pokazatelj da su incidenti, sukobi, nasilje i provokacije jedina politika koju imaju lideri opozicionog Saveza za Srbiju i prava slika kako bi izgledala država koju bi oni vodili – rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

4 COMMENTS

  1. Rece Zorana Mihajlovic, funkcioner stranke Aleksandra Vucica……Nemam pozitivno misljenje o Djilasu, ali je prosto neverovatno kolika je beda u redovima SNS, na celu sa Vucicem ….
    Svakodnevne izjave ovog tipa, izazivaju povracanje!

  2. Bravo ljubo
    Neverovatno je da oni misle da smo budale pa daju ovakve izjave.komplet ceo sns u lazu lazarevic na posmatranje

  3. Neverovatno je koliko su postali umisljeni. Vučić otvara fuskulturne sale, uvodi igrače u ekipu i kaže mu da dà gol!? Čovek koji nikad nije radio određuje trase autoputeva, istorijsko zdanje proglašava ružnim… I sve to polazi kod velikog broja naroda. Naravno, uz zdusnu pomoć Vučićevića, Pinka i ostale uvlakolizce.

  4. A, šta treba da kaže za ove majmune. Pa ovaj bastać, pistać, kako li ga zovu,… Čoveče on je samo za ZOO vrt da narod gleda njegove majmunluke,… Ko njega postavi za predsednika opštine taj je isti idiot kao i on…..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here