EPA
Srpski fudbalski trener

Fudbalere Bolonje posle poraza od Intera očekuje novo iskušenje u Seriji A, duel sa ekipom Rome.

Tim Siniše Mihajlovića je na “Đuzepe Meaci” izgubio rezultatom 3:1 i želja svih u ekipi je da protiv Rimljana odigraju daleko bolje nego što je bio slučaj sa “nero-azurima”.

Mihajlović je uoči meča sa Romom odgovorio na izjave prvog čoveka kluba, Džoija Saputa da je koronavirus samo usporio projekat Bolonje, ali da ga neće zaustaviti.

On je takođe razočarao navijače rekavši kako klub najverovatnije neće imati novca za zimska pojačanja, što se svakako neće dopasti Mihajloviću.

– Samo do pola se slažem sa onim što je rekao. Je li rekao da je cilj da osvojimo 52 boda? To je pet više nego prošle sezone i bilo bi pravo čudo da uspemo u tome u ovakvoj situaciji. Da budemo objektivni. Nedostaje nam pet, šest ili sedam igrača od početka godine. Problem nije startnih 11, već to što nemamo izmene. Cilj je da opstanemo, da se obezbedimo što je pre moguće, da vidimo šta možemo da uradimo – izjavio je Mihajlović.

Izvinio se svima za poraz od Intera, prihvata da je to pre svega njegova krivica.

– Zbog problema tokom leta sa koronom, razmišljali smo da napravimo najmlađi tim u Seriji A. Ipak, stanje je alarmantno, oslanjamo se na momke od 36 i 38 godina, Danila i Palasija. Imali smo sreće sa koronom. Sa svim tim, izvinjavam se momcima. Poraz od Intera je moja krivica. Ne možemo da igramo 3-5-2, tako da ću protiv Rome igrati sa Vinjatom. Moramo da mislimo tako da postignemo gol više, ne da jurimo rezultat – kaže Siniša.

Veruje da ima načina da zaustavi napadača Rome Edina Džeka.

– Neće biti dobro ako mu damo prostora kao što smo dali Lukakuu. Nadam se da neće imati svoj dan. On je sjajan igrač, u stanju je da sam rešava mečeve. Možda ga je korona poremetila u fizičkom smislu. Ipak, nije samo Džeko u pitanju kad je reč o Romi, imaju sjajan tim sa jakim igračima. Biće nam teško, ali isto tako i njima – zaključio je trener Bolonje.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime